Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Zala megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Zala megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Zala megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Amurato apartmanház

Amurato apartmanház

Rendezvény- és konferencia központunk a nemzetközileg elismert fürdőváros, Zalakaros legcsodálatosabb részén, város legmagasabb pontján, a Szent Orbán úton, a városka neves szőlőtermő részén található, a központtól 2 km-re. A lenyűgöző panoráma, és a nyugalmat, harmóniát árasztó exkluzív környezet kiváló helyszínt biztosítanak üzleti megbeszélések, tárgyalások, konferenciák, workshopok, tréningek, kiállítások, különböző céges rendezvények illetve családi-baráti összejövetelek lebonyolításához.

Aqua Therm hotel

Aqua Therm hotel

Válassza évzáró céges rendezvényük helyszínéül szállodánkat, ahol nemcsak pihenésre, hanem önfeledt szórakozásra is lehetősége van! Ajánlatunk elsősorban min. 8-10, max. 30-40 (utóbbi nagyjából a teljes házat jelenti, mely esetén további kedvezményeket tudunk nyújtani!) fős csoportokra vonatkoznak, de lehetőség van csomagjainkkal kollégáit ajándékutalvány formájában jutalmazni! Tartsa nálunk céges rendezvényét, csapatépítő tréningjét, vagy akár családi és/vagy baráti összejövetelét!

Arany Bárány hotel

Arany Bárány hotel

Arany Bárány Hotel*** Miként a rendjelek között az 1429-ben alapított Aranygyapjas-rend a legelőkelőbb - a fogadók közül is csak a legelőkelőbbeket nevezték ARANY BÁRÁNY -nak. Ezt a nevet kapta városunk, Zalaegerszeg legrégibb fogadója, amelyet 1750 és 1760 között építtetett a város akkori földesura, a veszprémi püspök.1755-től 'Zala Egerszeg' mezővárosa földesurától a fogadót bérbe vette, és a megyeszékhellyé alakuló településen egyre keresettebb fogadó a város bevételeit jelentősen gyarapította. De az urbanizáció és a társadalmi élet fellendülése folytán megnövekedett forgalmat a régi épület többszöri bővítése ellenére mind nehezebben tudta ellátni. Ezért a régi püspöki fogadót lebontották és helyén épült fel 1894-ben ma is látható formájában az új kétemeletes épület. 30 szobája és vendéglője a kor legmagasabb színvonalán állt, a társasági rendezvények többségét a rövid idő alatt híressé vált első emeleti dísztermében (a mai Télikertben) tartották. A szállodát 1965-ben egy új szárnnyal bővítették. Jelenleg ebben a részben található a szobák nagy része. Folyamatos felújítás mellett 2012-ben kezdődött a beruházás, melynek keretében az udvari új épületrészben wellness és fitness-részleg került kialakításra.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Belenus hotel

Belenus hotel

Konferenciatermünket elsősorban a cégek, vállalkozások, tanfolyamszervezők, szemináriumok figyelmébe ajánljuk. A terem 60 fő befogadására alkalmas. Kiváló helyszín meetingek, termék-bemutatók, nyíltnapok megrendezésére. Igény esetén projektor, írásvetítő vászonnal és egyéb technikai eszközök igénybe vehetők.

Ciklámen hotel

Ciklámen hotel

Céges rendezvényekhez, tréningekhez is biztosítunk helyiséget. Üzleti céljai elérése közben kellemesen is eltöltheti az időt. A szürke hétköznapok után a dolgozóknak is kötetlenebb pihenést tud adni! Hotelünk 53 főnek tud szállást adni. Megfelelő létszám esetén nem fogadunk más Vendéget, hanem teljes egészében az Önök kényelmére koncentrálunk, hogy jól érezzék magukat!

MenDan Wellness Hotel**** Zalakaros

MenDan Wellness Hotel**** Zalakaros

MenDan Wellness Hotel**** Zalakaros - a mosoly négy csillaga: a szálloda ötvözi a luxus hotelek eleganciáját, a spa hotelek harmóniáját, a wellness hotelek szolgáltatásait. A MenDan nem csupán exkluzív környezet a wellness attrakciók átéléséhez, hanem teljes testi-lelki megnyugvás és felfrissülés puha fészkeként várja Önt és szeretteit. Miben különbözünk? Hotelünkben nem szobákat, inkább igazi spa menedéket, nem wellness szolgáltatásokat, hanem vidámságot és felüdülést, nem csomagokat, sokkal inkább életérzést kínálunk vendégeinknek. Megajándékozzuk a megfizethetetlennel: egy boldog mosollyal az arcán, mellyel szállodánkból távozik.

Tuti menü