Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Veszprém megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Veszprém megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 15 db
Anna Grand Hotel

Anna Grand Hotel

Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el az Anna Grand Hotel**** Wine &Vital, melynek 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja a vendégek kényelmét. A szálloda régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy családi összejövetel lebonyolítására egyaránt alkalmas, klasszikus eleganciájával Balatonfüred reformkori városrészének impozáns, meghatározó épületegyüttese. A hotel étterme a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek és a vendéglátás jövőképét felvillantó merész a?la carte megoldásoknak.

Borok háza

Borok háza

A rendezvényközpont jelenlegi formájában kiválóan alkalmas: · Esküvők és egyéb családi rendezvények · Egyesületi, baráti találkozók és programok · Vállalati évzáró, majális-juniális, oktatási és egyéb rendezvények · Vállalati tréningek és sajtótájékoztatók · Vevő- és partnertalálkozók · Kulturális rendezvények, zenés és irodalmi előadások és estek · Érettségi bankettek · Sportrendezvények (biliárd, sakk, bridzs, tarokk, póker stb.) megtartására, ahol 25-600 vendég igényes környezetben való fogadása a cél. Jelenleg a legjobb helyi konyhák ételsorait tudjuk kínálni.

Echo Residence - All Suite Hotel | Tihany

Echo Residence - All Suite Hotel | Tihany

A Tihany szívében található Echo Residence All Suite Hotel nem csupán pihenéshez, de családi események, egyéb rendezvények megszervezéséhez is megfelelő hátteret biztosít. Céges rendezvények vagy családi összejövetelek esetén egyaránt szakértő segítséget nyújtunk a rendezvény sikeres lebonyolításához. Legyen szó tréningről, workshopról vagy egyéb céges rendezvényről, a Tihany szívében található Echo Residence All Suite Hotel kiváló technikai felszereltségével, wellness részlegével, eleganciájával tökéletes helyszínt biztosít bármely vállalati eseménynek, 40-60 fő résztvevőig berendezéstől függően.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Flamingó Hotel

Flamingó Hotel

Szállodánk nemcsak pihenésre, hanem kellemes körülmények között végzett munkára, tréningekre, konferenciák megszervezésére is alkalmas. Termeink 60-400 fő befogadására képesek, modern technikai eszközökkel felszerelve. Nálunk a munka mellett kikapcsolódásban és pihenésben lehet része! A meetingek, rendezvények megszervezése mellett szállodánk a részvevők teljes ellátását, egyéni programok megszervezését is vállalja.

Frida Family hotel

Frida Family hotel

Szállodánk a legalkalmasabb színtere lehet konferenciáknak, szakmai találkozóknak, tréningeknek és szemináriumoknak. Adottságaival egyedülálló ebben a tekintetben. 300 fős légkondicionált nagy konferenciaterem - lehetőség szerint ez két, illetve három kisebb részre is bontható -, ezenkívül rendelkezünk 2 db 40 fő és 4 db 30 fő befogadására alkalmas szekcióteremmel.

Hasik Hotel

Hasik Hotel

60 fős létszámtól a szálloda lehetőséget biztosít a zártkörű rendezvényre, teljes szoba- és szolgáltatás kapacitásunk igénybevételével állunk vendégeink rendelkezésére (workshop, csapatépítés, indoor- és outdoor programok, borkóstoló, esti zenés szórakozási lehetőségek, karaoke parti, műsoros est, hosszabbított wellness nyitvatartás, lovaglás). Érdeklődésére 24 órán belül egyedi ajánlatot állítunk össze.

Konferencia hotel Balatonfüreden

Konferencia hotel Balatonfüreden

Szeretné, hogy konferenciái, üzleti megbeszélései sikeresek legyenek? Szeretne egy jó hangulatú céges összejövetelt tartani? Válassza konferencia hotelünket ingyenes terembérleti lehetőséggel! Szállodánkban 4 konferenciaterem található. A legnagyobb 140 fő befogadására alkalmas, a kisebbek 10, 20, 60 fő elhelyezését teszik lehetővé. Termeink mindegyike természetes megvilágítású, sötétíthető, légkondicionált. Az üzleti ebéd vagy vacsora egy kedves meghívás, figyelmes gesztus, amely elősegítheti akár egy fontos szerződés, megállapodás vagy további együttműködés létrejöttét. A Silver Resort Konferencia Hotel komplexumához tartozó közvetlen vízparti, balatoni panorámás Sunset éttermünk minden igénynek megfelelve gondoskodik arról, hogy a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek világába kalauzolja el Önöket. Kiváló helyszín a kötetlenebb tréningek, meetingek lebonyolítására, sajtótájékoztatókra. Szállodánk egy, a régmúltat idéző, csodálatos, már a római korban is lakott településen, Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és nyaralásra vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek.

Konferenciák a Veszprém Arénában

Konferenciák a Veszprém Arénában

A Veszprém Aréna Magyarország egyik legmodernebb sport -és rendezvénycsarnoka. Impozáns, 650 négyzetméteres előcsarnoka és exkluzív, panorámás VIP terme önállóan is alkalmas konferenciák, tréningek, kiállítások, bálok, partik vagy disco helyszínének is, korszerű sajtóblokkja pedig nemzetközi rendezvényeken nyújt elengedhetetlen segítséget. Konferenciák helyszíneként az új intézményt vonzóvá teszi még saját helikopter leszállója és a Veszprém-szentkirályszabadjai nemzetközi repülőtér közvetlen közelsége is.

Pannon Yacht Charter - Csapatépítő tréning - Hajóbérlés

Pannon Yacht Charter - Csapatépítő tréning - Hajóbérlés

Növelje cége hatékonyságát, eredményességét csapatépítő programunkkal! Céges rendezvények, outdoor tréningek 6-150 főig a Pannon Yacth Charternél. Csapatépítő tréning Bavaria Cruiser hajókon, a Balatonon. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat olvashat tréningjeinkről, programjainkról.

Hirdetés
Rendezvényhelyszín - Nereus Park Hotel

Rendezvényhelyszín - Nereus Park Hotel

Elő- és utószezonban vállaljuk esküvők, bankettek, családi és vállalati rendezvények lebonyolítását. A 40 80 fős éttermek konferenciateremmé alakíthatók, így alkalmasak előadások, tréningek, termékbemutatók, továbbképzések, tanfolyamok megrendezésére, melyekhez technikai hátteret is biztosítunk. Az éttermek a 40 fős fedett, mediterrán terasszal bővíthetők. Az alábbi technikai eszközök állnak vendégeink rendelkezésére: flip-chart, krétás tábla, fax, fénymásoló, PC, Internet, írásvetítő, vetítővászon. Felár ellenében pedig projektort, cordless mikrofont, illetve hangosítást is biztosítunk az esemény idejére.

Rendezvényhelyszín | Historia Hangvilla | Veszprém

Rendezvényhelyszín | Historia Hangvilla | Veszprém

A Historia Hangvilla profi segítséget nyújt a legkülönbözőbb események megvalósításában, a legjobb áron Veszprém belvárosában. Több száz fős rendezvényre is elegendő eszközparkkal, technikai felszereléssel (projektor, vetítővászon, flip chart, vezeték nélküli internet elérés ? Wi-Fi kapcsolat, hangosítás), a Hangvilla mélygarázsában parkolási lehetőséggel és szakképzet személyzettel rendelkezünk, így a Historia számára nincsen lehetetlen. Rendezvénytípusok: konferencia és tréning, sajtótájékoztató, gálavacsora, állófogadás, termékbemutató, divatbemutató, szabadtéri rendezvények, kitelepülés - catering.

Rendezvényhelyszín | Hotel Historia & Historante | Veszprém

Rendezvényhelyszín | Hotel Historia & Historante | Veszprém

A Hotel Historia**** &Historante bármilyen jellegű családi rendezvény lebonyolítására alkalmas, legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, ballagásról, keresztelőről, diplomaosztóról vagy egyéb családi, baráti ünnepről, melyekhez személyre szabott vendéglátást biztosítunk. Ezenfelül a szálloda és az étterem is igazi gyermekbarát egység, ahol a 12 év alatti gyermekeket ingyenes szállással, illetve ellátással várunk, valamint térítésmentesen biztosítunk vendégeink számára babaágyat, fürdető kádat, illetve etetőszéket.

Rendezvényhelyszín | Hotel Historia Malomkert | Veszprém

Rendezvényhelyszín | Hotel Historia Malomkert | Veszprém

A Hotel Historia Malomkert kiváló helyszínt biztosít a napjainkban népszerű üzleti találkozók bármely formájának. Legyen szó üzleti reggeliről, ebédről, vacsoráról folyamatosan megújuló étlapunk fogásai között mindenki megtalálja a számára megfelelő ételt, megalapozva a tárgyalás sikeres végkimenetelét. A Hotel Historia Malomkert termei 110 főig kiváló helyszínt biztosítanak céges konferenciák, szakmai események, tréningek, továbbképzések lebonyolításához. Rendezvénytermeinkben körasztalos ültetéssel 80 főig gálavacsorák, céges partik, bálok lebonyolítására nyílik lehetőség, amelyhez személyre szabott vendéglátást biztosítunk. De a Hotel Historia Malomkert kiváló helyszíne szabadtéri rendezvényeknek, borkóstolóknak, sörvacsoráknak, zenés esteknek is.

Szarvaskút hotel

Szarvaskút hotel

Pontosan tudjuk, hogy egy rendezvény előkészítése és lebonyolítása milyen embert próbáló, összetett feladat. A Bakonyban található szállodánk nemcsak a kiváló környezeti adottságok, hanem a zavartalan és családias hangulat miatt is megfelelő helyszínt és hátteret biztosít a csoportos kívánságoknak. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a kizárólag előadásokat tartalmazó tréningek kiegészítéseként szükség van más megközelítésre is ahhoz, hogy a közös gondolkodás és közös tanulás által a kis és középvállalkozások hatékonyan működhessenek.

Villa Classica hotel

Villa Classica hotel

Az 50-55 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkben bankettek, esküvői vacsorák és üzleti tárgyalások egyaránt megrendezhetőek. Rendezvénytermünk egyben 50 fős konferenciaterem is, teljes kép- és hangtechnikával. A vastag drapériák gondoskodnak a tökéletes elsötétítésről, a Pápát ábrázoló festmények a város hangulatát idézik fel, a legmodernebb technikai felszerelések pedig az előadások magas színvonalú tolmácsolását segítik.

Tuti menü