Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Tolna megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Tolna megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Tolna megye
Keresés
Találatok száma - 3 db
Orchidea hotel

Orchidea hotel

120 fős éttermünk nyitva tartása: 07-22, ahol tájjellegű hal- és vadételek mellett magyaros ételkülönlegességekkel is szolgálunk. Két ötven és egy 200 fős vizuáltechnikai eszközökkel felszerelt, természetes megvilágítású, igény szerint egybenyitható terem.

Weber Villa

Weber Villa

Villa Weber Major Hotel a Völgység szívében Bonyhádon található. Eredetileg a Perczel család építette, aki itt élt generációkon keresztül. A család gazdasági nehézségei következtében a birtok Weber János kezébe került. János gazdaságilag felvirágoztatta és igazgatta a majorságot. A család 1936-ig élt itt. A Villa Weber Konferencia és Wellness Hotel kitűnő helyszínt biztosít pihenésre, kikapcsolódásra valamint külső tréningek és szemináriumok megrendezésére. A létesítmény egész évben nyitva tart, mindössze 1, 5 órányira található Budapesttől.

Zichy park hotel

Zichy park hotel

Családi esemény vagy céges rendezvény? Nálunk mindkettő számára tökéletes helyszínre talál. A pihentető természetes környezet nem csak az üdülés, hosszú hétvégék, hanem konferenciák, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, szemináriumok, családi események, esküvők tökéletes helyszíne is lehet. A Zichy Park Hotel teljes körű rendezvényszolgáltatást nyújt. Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, melynek sikerességét szállodánk külső és belső terei, megbízható, figyelmes személyzetünk és a modern technika garantálja.

Tuti menü