Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Somogy megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Somogy megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Azúr hotel

Azúr hotel

A termek változatos nagysága, variálhatósága és modern technikai felszereltsége lehetővé teszi a rendezvények széles palettájának lebonyolítását, a kis létszámú tréningektől akár a 700 fős bankett rendezvényekig. A szálloda tágas terei a konferenciákhoz kapcsolódó kiállítások lebonyolítására is alkalmasak. 300 és 200 fős konferenciatermeink (összenyitva 550 fő), az étteremmel bővítve 1000 fő befogadására is alkalmasak. A 4 standard tolmácsfülke és mobil tolmácsfülke lehetővé teszi nemzetközi rendezvények lebonyolítását. A különböző méretű szekciótermek (30, 40, 60 és 120 fős) a konferenciák résztvevőinek számához igazíthatóak. A hotel egész területén többnyelvű kiszolgálást biztosítunk.

Csalogány panzió

Csalogány panzió

Panziónk, Kaposvár város legmagasabb részén a Rómahegyen fekszik, gyönyörű kilátással a városra. Területe egy hektár, melyet gondozott park vesz körül. A családiasan berendezett szobák és a varázslatos panoráma összhangja, egyaránt gondoskodik mind az üzletemberek, mind a kikapcsolódni vágyó utazók számára, az idő kellemes eltöltéséről nálunk. Zárt parkolóval, összesen 11 televízióval, saját fürdőszobával ellátott 2 ágyas, illetve francia ágyas szobák, apartmanok várják a hozzánk látogatókat.

Kardosfa hotel

Kardosfa hotel

Légkondícionált konferenciatermünkben 60 főig vállaljuk többnapos továbbképzések, konferenciák, termékbemutatók, állófogadások és egyéb szakmai, vállalati, illetve családi rendezvények (esküvő, ballagás, bankett, stb.) szervezését és lebonyolítását. Családi és egyéb események megrendezésére az étteremben, az étterem teraszán ill. tavasztól-őszig 106 főig a hotel parkjában is van lehetőség. Konferenciákhoz, rendezvényekhez, értekezletekhez a technikai felszerelést biztosítjuk (televízió, projektor, laptop, vetítővászon, hangosítás, mikrofon, flipchart, DVD lejátszó, írásvetítő, internet csatlakozás). A hotel környéke kiválóan alkalmas munkahelyi csapatépítő tréningek lebonyolítására is.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Solero hotel

Solero hotel

A Siófok központjában található Hotel Solero** 2008. január 1.-től várja vendégeit. Szállodánk a platánfákkal övezett, romantikus Batthyány utcában fekszik, békés, nyugodt, pihenőövezetben, mégis karnyújtásnyira mindentől. 5 perc sétával elérhető Siófok városközpont, ahol éttermek, bárok színes választéka várja Önt, de 100 m-re vagyunk a központi vasútállomástól, és a buszpályaudvartól is. Márciustól július 1.-ig és szeptembertől novemberig várjuk csoportok érdeklődését! Kérjen csoportos ajánlatot az alábbi kérdőív kitöltésével, melyre mihamarabb személyre szabott ajánlatot küldünk.

Tuti menü