Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Nógrád megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Nógrád megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Nógrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Andezit hotel és rendezvényhelyszín

Andezit hotel és rendezvényhelyszín

Bér Nógrád megye egyik legszebb fekvésű falucskája. A települést körülölelő dombok tetejének egyikén 7,5 hektáros gyönyörű parkban helyezkedik el a 100 férőhelyes vadászkastély, amely szolgáltatásaival és kényelmével már megnyitásának pillanatában óriási népszerűségre tett szert, nem csak a pihenni vágyó családok, hanem a konferenciákat, találkozókat rendezők körében is. Minden korosztály megtalálhatja ezen a helyen mindazt, ami a kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz szükséges. A parkban kialakított szabadtéri szalonnasütő helyek mellett található a vendégek körében igen népszerű, régi időket idéző krumplisütő. Egy kupica béri pálinka, szalonna, héjában sült krumpli, vöröshagyma és mellé egy korsó sör, vagy jóféle borocska az ínyenceknek is maradandó élményt nyújt.

Fatornyos fogadó

Fatornyos fogadó

Szeretettel köszöntjük a Börzsöny-hegység délkeleti lábánál fekvő Királyrét erdei otthonában! Éttermünk, valamint konferencia és vadásztermünk különböző rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, konferenciák, leány- és legénybúcsúk, továbbképzések lebonyolítását vállalja.

Katalin csárda

Katalin csárda

Katalin Csárda valódi palóc ízekkel és ételkülönlegességekkel várja vendégeit Hollókőn, az Ófalu szívében. Hangulatos vendéglőnkben vállaljuk zártkörű rendezvények, esküvők, eljegyzések, osztálytalálkozók és családi rendezvények lebonyolítását. Igény szerint élőzenével is szolgálunk. Külön tánctér valamint kijelölt dohányzó rész áll vendégeink rendelkezésére. Napközben a történelmi Ófaluban rengeteg építészeti, népművészeti látnivaló közül válogathatnak a kikapcsolódni vágyók. Látogasson el Palócföld szívébe és térjen be hozzánk egy különleges ebédre vagy vacsorára vagy akár rendezvénye megvalósítása céljából!

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Prónay kastély Alsópetény

Prónay kastély Alsópetény

A felújított alsópetényi Prónay kastély weboldala bemutatja a kastély történetét, a környéket, a műemléki védettség alatt álló és az új épületeket, valamint az ősfás kastélyparkot. A kastély elsősorban zártkörű rendezvények, csoportok számára tart nyitva. Ideális helyszínt nyújt esküvők vagy más családi, baráti események, illetve konferenciák, tréningek lebonyolításához. A kiskastély és a nagykastély elegáns belső terei antik bútorokkal berendezettek, ugyanakkor rendelkezésre állnak a legmodernebb konferenciatechnikai felszerelések is. A termek nagysága 30 és 220 nm között változtatható és a festői parkban lehetőség van egy 200 nm-es rendezvénysátor felállítására is. A legkülönfélébb események színvonalas lebonyolítására kínálunk lehetőséget: szakmai összejövetelek (tréningek, továbbképzések), üzleti találkozók, egyéb céges rendezvények, családi és baráti ünnepségek (esküvők, évfordulók, születés- és névnapok), kulturális rendezvények (könyvbemutató), sajtótájékoztatók, sajtókonferenciák, divatbemutatók.

Tuti menü