Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Jász-Nagykun-Szolnok megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Jász-Nagykun-Szolnok megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Jász-Nagykun-Szolnok megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő-központ

Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő-központ

Az Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő-központban egy helyen tudod megoldani az esküvőn felmerülő összes feladatot: - szállás biztosítása vendégeitek számára, - helyszíni esküvő, romantikus szabadtéren vagy elegáns eskető termünkben, - állófogadás az érkező vendégeknek- színvonalas vacsora 50-250 fő részvételével, - vacsoramenük széles választéka, - műtermi és kültéri fotózás, videózás. Várjuk szeretettel minden érdeklődőnket!

Convoy city

Convoy city

Vállaljuk külső rendezvények lebonyolítását 200 főig Állófogadások, partyk megszervezését,hidegtálak elkészítését Szabadtéri főzőhelyünkön 60 főig ételek készítését Kemencében készült ételeinket otthoni fogyasztásra is megrendelheti, étel elvitelre lehetőség van.

Tisza Balneum hotel

Tisza Balneum hotel

A főépületben és a 9 kis házban összesen 224 vendég helyezhető el. A parkban játszótér, tenisz- és tollaslabdapálya, csónakkikötő, horgászstégek és 80 gépkocsi részére parkoló áll vendégeink rendelkezésére. A rendezvényekre érkező vendégeket egy 200 fő, és egy 120 fő befogadására alkalmas terem, 150 személyes étterem, és terasz várja.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Tisza hotel

Tisza hotel

A Tisza Szálló és Gyógyfürdő Szolnokon a Tisza folyó partján parkosított környezetben egy festői szépségű neobarokk épületben található. Reprezentatív különtermünkben 50 főig vállaljuk különféle társas összejövetelek, esküvők, baráti érettségi találkozók vacsorával egybekötött lebonyolítását. A Tisza Szálló és Gyógyfürdő Szolnokon a Tisza folyó partján parkosított környezetben egy festői szépségű neobarokk épületben található. Az épületet 1928-ban építették Hegedűs Ármin tervei alapján. A munkálatok során 55,6 °C alkáli hidrogén-karbonátos és jódos hévizet találtak, amelyet összetétele alapján kiváló minőségű gyógyvíznek minősítettek. E termálvíz hatása kettős: ezzel biztosítjuk a szállodai és éttermi részek vízellátását és egy nagyon hatásos fürdőrész üzemeltetését, amely nagy népszerűségnek örvend. Reumatikus, ízületi, nőgyógyászati betegségek, gyomorfájások (savtúltengés), fogínybetegségek hatásos kezelési eszköze, a helyszínen rendelő szakorvosok közreműködésével. Várjuk szeretettel minden érdeklődőnket!

Tuti menü