Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Heves megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Heves megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Heves megye
Keresés
Találatok száma - 3 db
Erzsébet Park hotel

Erzsébet Park hotel

Szállodánk mind a pihenési, mind pedig az üzleti célból érkező vendégeket örömmel fogadja. A rendezvények során helyszín és ellátás szempontjából is számos lehetőséget kínálunk: Erzsébet- szárnyunkban egy 110 nm-es és egy 78 nm-es tréning terem, valamint egy 27 nm-es szekcióterem, míg Zsuzsanna szárnyunkban egy 200 nm-es, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciaterem áll céges partnereink rendelkezésére.

La Contessa kastélyhotel

La Contessa kastélyhotel

A közel 7 hektáros ősparkban fekvő neobarokk kastélyhotel a rég eltűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 45 kétágyas szobával. A fényűző pompa mellé társult a modern kor kényelme 650 nm-nyi wellness részleggel, valamint két rendezvényteremmel, amely kisebb tréningek, előadások helyszíneként szolgál. Folyamatosan frissülő kedvező wellness csomagajánlataink és a helyi programlehetőségek teszik igazi élménnyé a pihenést szállodánkban.

Tréning terem Észak-Magyarországon

Tréning terem Észak-Magyarországon

Adjon új lendületet cége fejlődéséhez! Bizalommal várjuk megtisztelő érdeklődését, legyen szó csapatépítésről, üzleti találkozóról, termékbemutatóról, tréningről vagy bármilyen egyéb céges rendezvényről! Tökéletes technikai háttérrel bíró rendezvénytermünk városi közelségben, de a hétköznapoktól eltérő miliőben található, az észak-magyarországi Verpeléten. 40 fő befogadására alkalmas termünk kitűnő választás az Ön cégének is - melyhez kedvezményes áron kínálunk szállás -és étkezés lehetőséget. Várjuk megtisztelő érdeklődését az alábbi elérhetőségeinken:

Tuti menü