Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Hajdú-Bihar megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Hajdú-Bihar megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kölcsey központ

Kölcsey központ

Kelet-Magyarországon nem találunk a 13000 m2 alapterületű Kölcsey Központnál nagyobb és modernebb konferencia-központot. A tervező olyan mindentudó házat álmodott meg, amely éppúgy méltó környezet egy szakmai konferencia, mint egy kulturális rendezvény számára, amelyben a terek tetszés szerint összekapcsolhatók vagy éppen szétválaszthatók, miközben a termek a legmagasabb technikai igényeknek is megfelelnek.

Lycium hotel

Lycium hotel

Partnereink részére komoly referenciát maguk mögött tudó előadók bevonásával 2-3 napos tréningek lebonyolítását vállaljuk. indoortréningek személyre szabott igények alapján kerülnek megvalósításra. Outdoor jelleggel egyedül álló kínálattal tudjuk kielégíteni a felmerülő igényeket.

Mátyás Király gyógyszálloda

Mátyás Király gyógyszálloda

A 3 darab légkondícionált különterem 1-140 fős konferenciák, tréningek, társas rendezvények, éttermünk 200 - 250 fős állófogadások, díszvacsorák, lakodalmak és zenés estek lebonyolítására alkalmas...

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Octosys Kft. - Rendezvénysátrak

Octosys Kft. - Rendezvénysátrak

Kiállításra viszi a cégét és standot szeretne? Rendezvényt vagy fesztivált szervez és még nincs sátra? Az Octosys Kft. pontosan azért jött létre, hogy ezekben a kérdésekben segítsen Önnek. Vállalunk: Bútorbérlést (például információs pult, tárgyalóasztal, szekrény, projektor), faházbérlést, sátorbérlést (esküvői sátor, rendezvénysátor, parti sátor, különböző méretekben és kivitelezésben), standkiegészítők értékesítését. Igény szerint megtervezzük, személyre szabjuk a termékeket az Ön elképzelése szerint. Legyen egyedi, akármit is tervez, akár kiállítás, akár fesztivál. Forduljon hozzánk. Tekintse meg weboldalunkat és ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal!

Tuti menü