Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Fejér megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Fejér megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csutora étterem

Csutora étterem

Az étterem egész évben várja betérő vendégeit, valamint a 150-170 fős téliesített, fűthető, komplett multimédiás felszereltséggel rendelkező sörkert ideális helyszíne lehet bármilyen nagyobb összejövetelnek, rendezvénynek. A hétvégéket élő zene teszi hangulatosabbá, saját, jól képzett zenészeink természetesen esküvőkre, rendezvényekre is rendelkezésre állnak.

Malomerdő panzió

Malomerdő panzió

Konferenciák, üzleti ebédek, vacsorák, tárgyalások, fogadások és egyéb vállalati rendezvények mellett helyet adunk termékbemutatóknak, családi, baráti összejöveteleknek, ünnepségek- nek, esküvőknek is (80 főig).

Olíva bisztró - Étterem

Olíva bisztró - Étterem

Reggel 8 órától, a város leggazdagabb reggeli választékával,házi kenyérrel várjuk mindazokat akik ugyanúgy szeretik élvezni a kifogástalanul elkészített ételeket és magát az életet, mint mi. 11-15 óráig bőséges önkiszolgáló pultunk vár. Nem szeretnél tálcával közlekedni? Nem probléma! Mindig mosolygós és kedves felszolgálóink a nyitva tartás alatt széleskörű A la carte étlapunkról mindent szervíroznak neked. Céges ebédek, születésnapok, sajtótájékoztatók és vacsorák lebonyolítása fiatalos, baráti környezetben a legmagasabb minőségben.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Pálmajor rendezvényközpont

Pálmajor rendezvényközpont

Négy különböző méretű és hangulatú rendezvényteremben várjuk partnereinket. A rusztikus Vadászterem tágas, légkondicionált. Ugyanebben az épületben található egy Tárgyalóterem, amely kiválóan alkalmas zártkörű tárgyalások, megbeszélések lebonyolítására egy finom ebéd vagy vacsora mellett. Modern épületünkben két terem várja a vállalati rendezvények résztvevőit. Az Oktatóterem tágas, természetes fényű, légkondícionált és technikailag maximálisan kielégíti a tréningek, vállalati rendezvények igényeit. Ebben az épületben található a Bowlingpálya, amely alkalmas helyszín csoportos foglalkozások, egyidőben különböző témájú megbeszélések tartására.

Platán hotel

Platán hotel

A Hotel Platán két konferencia teremmel rendelkezik (Alba Regia, ill. Országalma terem), melyek méretüknél és maximális műszaki felszereltségüknél fogva kiválóan alkalmasak konferenciák, szemináriumok, tréningek, kiállítások és más rendezvények (pl. fogadások) lebonyolítására. Mindkét terem berendezése az igényeknek megfelelően alakítható, ill. részekre osztható.

Tuti menü