Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Csongrád megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Csongrád megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Borostyán birtok

Borostyán birtok

A 20 hektáros területen található, a szállóvendégek kényelmét átlagon felül biztosító 30 férőhelyes Panzió, a különleges konyhával rendelkező Vadászház étterem, melynek teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a nyárfa ligettel körülölelt horgásztóra! A Kávézó, ahol hűsítő italokkal várjuk szállóvendégeinket, külsős vendégeket, a horgásztóhoz érkezőket valamint a lovarda vendégeit is. Ezenfelül baráti összejövetelek színhelyéül is szolgál. Az üzleti találkozókra kiválóan alkalmas Tárgyalóval is rendelkezünk. Továbbá a Birtok profilját alapvetően meghatározó Lovarda is megtalálható.

Fehértói Halászcsárda

Fehértói Halászcsárda

A nagy létszámú rendezvények vendéglátásával foglalkozó szakembergárda több éve rendszeresen bizonyít, országszerte és határainkon túl (2004. évi pszihiátriai konferencia, újszegedi sportcsarnok, Ópusztaszeri nemzeti történeti emlékpark, Csillebérc, Budapest expo, Bucarest, Brüsszel .) több ezer ember vendéglátásáról gondoskodik, legyen az konferencia, bál, szilveszteri mulatság, vállalati rendezvény, esküvő vagy lakodalom. A hagyományos, magyaros ételektől a specialitásokig, a cukrász és hidegkonyhai készítményektől a svédasztalos lakomáig, nincs lehetetlen. Teljes bútorzattal, terítékkel berendezett parti sátrainkat (16 mm-től, 520 mm-ig) az igényelt helyszínen felállítjuk, az ételeket, italokat a helyszínre szállítjuk és felszolgáljuk. Jól felszerelt és a legmodernebb igényt is kielégítő HACCP (élelmiszerhigiéniai minőségügyi rendszer) elvein működő konyha, az ételek szállításához szükséges modern eszközök és gépkocsi park valamint a tálaláshoz szükséges eszköztár biztosítják rendezvényeink sikerességét.

Fesztivál Étterem

Fesztivál Étterem

Fesztivál Étterem Szeged egyik legkedveltebb gyorsétterme, mely a Belváros szívében, a Dóm téren található. Bőséges kínálatunkban mindenki megtalálja kedvencét: ízletes levesekkel, kiadós főételekkel és alacsony árakkal várjuk kedves Vendégeinket. Az étteremben folyamatos akciókat szervezünk, mint például Nemzetközi hetek, amikor egy nemzet konyháját idézzük fel néhány specialitás erejéig vagy a különleges Heti akcióink, melyek kedvező ajánlatai kihagyhatatlanok. Az ételek fogyasztása helyben vagy elvitelre történik. Éttermünkben az étkezés önkiszolgáló rendszerben zajlik, így a kiszolgálás gyors és folyamatos. Tapasztalt szakácsainknak köszönhetően a hagyományos ízektől egészen a különleges ínyencségekig minden megtalálható nálunk. Örömmel vállaljuk ételkülönlegességek elkészítését is, akár egyedi igények alapján is. Rendezvényekre, különlegességekre nyitott vállalkozásunk vár minden érdeklődőt szeretettel.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Tömörkény István Művház

Tömörkény István Művház

A művelődési ház termei és lakodalmas készletei (szék, asztal, étkészlet) kedvező áron bérelhetők. Nagytermünk 280 személy befogadására képes. Termékbemutatóknak, vállalati rendezvényeknek, családi eseményekhez termek bérelhetőek. Nagyobb rendezvényekhez a parkolás nagy számú gépkocsi esetén is megoldható.

Tuti menü