Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Borsod-Abaúj-Zemplén megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alabárdos étterem

Alabárdos étterem

Az Alabárdos Étterem és Söröző három évtized alatt számos színvonalas rendezvénynek adott otthont. Minden egyes rendezvény kapcsán szívesen vesszük figyelembe az egyéni igényeket. A végleges menüt előzetes egyeztetés után az igények ismeretében (étel, ital, exkluzív teríték - Herendi porcelán - látványkonyha, stb.) ajánljuk ki.

Ambrózia panzió

Ambrózia panzió

Bármilyen jellegû családi, baráti összejövetel meghitt, és színvonalas, lebonyolítását vállaljuk, mint például: - eljegyzések, - házassági évfordulók, - születésnapok, - névnapok, - keresztelők, - bérmálkozások, - ballagások, - diploma átadás utáni ünnepségek, stb.

Andrássy kúria

Andrássy kúria

A hotel a környéken egyedülálló rendezvénykapacitással rendelkezik: 100 fős konferenciaterme és kisebb különtermei a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelve várják a céges és családi rendezvényeket. Parkja, télikertje és grillterasza ideális helyszín lehet csapatépítő tréningeknek, esküvőknek.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Balneo hotel

Balneo hotel

Rendezvények, konferenciák, tréningek, vállalati és családi partik, bemutatók, megbeszélések, esküvők, és egyéb programok lebonyolítására összesen 9 terem van összesen 180-230 férőhellyel. A 7-8-9. számú termek egybenyithatóak és külön is használhatóak. A színvonalas rendezvények megtartásához a szükséges feltételeket a szálloda biztosítja. A Balneo Hotel Zsori Thermal &Wellness a szolgáltatásait 20-200 személyes rendezvényekre egyedi árral ajánlja. A szálloda minden szempontból kiválóan alkalmas a rendezvények lebonyolítására.

Tuti menü