Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Békés megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Békés megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Békés megye
Keresés
Találatok száma - 3 db
Corvinus hotel

Corvinus hotel

Újonnan épült szállodánk tervezésekor kiemelt szempont volt, hogy konferenciatermünkben a hatékonyság, a kényelem és a magas szintű technikai felszereltség is összhangra találjon. A Gyopárosi tóra néző konferenciatermünk természetes megvilágításával, kényelmes tréning bútoraival és high- tech technikai felszereltségével minden szempontból megfelelő ergonómiai követelményeknek tesz eleget konferenciák, csapatépítő tréningek, workshopok, megbeszélések sikeres lebonyolításához.

Elizabeth hotel

Elizabeth hotel

Az Elizabeth Hotel kiváló helyszíne lehet kisebb konferenciák, csoportos üzleti megbeszélések, előadások megtartásának. Jelenleg egy tárgyalóterem mellett elegáns éttermünk, 240 m2-es teraszunk és kertünk áll az érdeklődők rendelkezésére. 2009. 4. negyedévére a szálloda 200 fős konferenciarészlege is elkészül, amely egy 150 fő befogadásra alkalmas nagy teremből és két 25-25 fős szekcióteremből áll, melyek összenyithatók.

Gyulavári kastély

Gyulavári kastély

A Gyulavári Kastély Ökumenikus kápolnánk hangulatos helyszíne esküvőknek, keresztelőknek, egyéb családi rendezvényeknek. Tavasszal és nyáron a kastély parkjában lehetőség nyílik a menyegzői fogadás lebonyolítására, melyhez összesen 300 m2 területű pavilonsátrakat tudunk biztosítani. Mint az már szlogenünkből is kiderül, a gyulavári Wenckheim-Almássy kastély nem csupán egy múzeum, hanem egy olyan látogatóközpont, amely kettős funkciót lát el. Egyrészről a maga 18 különböző kiállításával színes módon mutatja be a Dél-Alföld szépségeit és értékeit kulturális, természeti és gazdasági területeken. Másrészről pedig egyfajta rendezvénytér, amely különleges adottságainak köszönhetően számos lehetőséget kínál a legkülönbözőbb programok megvalósítására. A 80 főt befogadó, modern technikával felszerelt konferenciatermünk kiválóan alkalmas kisebb konferenciák, továbbképzések, osztálytalálkozók, baráti összejövetelek, kulturális és egyéb programok rendezésére. Ökumenikus kápolnánk hangulatos helyszíne esküvőknek, keresztelőknek, egyéb családi rendezvényeknek. Tavasszal és nyáron a kastély parkjában lehetőség nyílik a menyegzői fogadás lebonyolítására, melyhez összesen 300 m2 területű pavilonsátrakat tudunk biztosítani. A 135 m2-es zegzugos, boltíves pincénkben vidám hangulatú boresteket, egyéb gasztronómiai programokat rendezünk.

Tuti menü