Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek - Baranya megye képes leírás - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu
részletek »

Rendezvényhelyszínek - Baranya megye - Rendezvényhelyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Rendezvényhelyszínek - Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Aranykacsa étterem

Aranykacsa étterem

Aranykacsa Étterem - Pécs. A színvonalas vendéglátás egyik patináns pécsi ékköve kíváló minőségű, egészséges ételekkel és finom italokkal, koktélokkal várja kedves vendégeit. Legyen szó napi étkeztetésről vagy állófogadásról, esküvőről vagy más rendezvényről!

Baranya hotel

Baranya hotel

Szállodánk már több mint egy évszázada várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat Magyarország egyik legismertebb fürdőhelyén, Harkány szívében. Az Ambrózia szárnyban található a 60 főt befogadó konferenciaterem, ami termékbemutatók, továbbképzések, meetingek és egyéb rendezvények lebonyolítására alkalmas.

Fenyves hotel

Fenyves hotel

Éttermünk 80 fős légkondicionált. Rendelkezünk még 25 fős különteremmel és a 25 fős szabadidőteremmel, melyek légkondicionáltak és igény esetén összenyithatók: - eljegyzések, - esküvők, - bankettek, - állófogadások, - továbbképzések, - konferenciák, - tréningek, - egyéb céges rendezvények, - baráti összejövetelek színvonalas megrendezésére alkalmas. Rendezvényheszinek a Fenyves hotelben mindenkinek!

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Sopianae hotel

Sopianae hotel

Konferenciaterem Leírás, befogadóképesség: - Természetes megvilágítása tökéletes. - Alapterülete: 53 m2, a földszinten helyezkedik el, a hallból nyílik. - A terembérleti díj minden technikai eszközt tartalmaz. - A terem - jó akusztikája miatt - hangosítást nem igényel. Parkolás: a szálloda garázsában, igény esetén udvarában korlátozott számban, ingyenesen. A Boutique Hotel Sopianae Pécs első négycsillagos szállodája. Építészete és kialakítása ellentétre épül - a kívül műemlék jellegű épület belsőépítészete a modern vonulatot tükrözi. Ahogy az ellentétekre épülő koncepció megvalósul az építészetben, úgy adja vissza ezt a szálloda hangulata és üzemeltetési politikája is. A szálloda mottóját követve a tulajdonosok, a menedzsment és a dolgozók arra kötelezték el magukat, hogy az ide érkező vendég a belváros szívében megszállva nyugalmat leljen, így pihenve ki nehéz napjának fáradalmait. Vendégünk minden esetben személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatást várhat közvetlen, mégis diszkrét kiszolgálással, családias hangulatban.

Tuti menü