Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényhelyszínek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Rendezvényhelyszínek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyhelyszinek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
1 ház, 8 helyszín, végtelen lehetőség - Symbol Budapest

1 ház, 8 helyszín, végtelen lehetőség - Symbol Budapest

A Symbol Budapest 8 fantasztiksu rendezvényhelyszínnel várja a kedves vendégeket. Alig több mint tíz év telt el azóta, amely emberi léptékkel mérve nem sok idő. Éppen csak annyira elegendő, hogy egy újszülött a kamaszkor kapuján dörömbölő gyermekké cseperedjen. De a Symbol Budapest ilyen rövid idő alatt is felnőtté ért. Elegáns, kifinomult és sokarcú lett. Pontosan olyan, amilyennek elképzeltük, és büszkék vagyunk rá, ahogyan csak egy szülő lehet a gyermekére. Az itt dolgozó emberek a családunk részévé váltak. A Symbol Budapest pedig az otthonunkká. Mi nem a munkahelyünkre megyünk nap nap után, hanem haza. Ennél fogva, amikor a kedves vendégeink betérnek hozzánk, az otthonunkban fogadjuk őket. Szeretnénk jó házigazdák lenni. Szeretnénk elérhetővé tenni a minőséget. Szeretnénk a legjobbat nyújtani abból, amit adhatunk, hogy elégedett arcokat lássunk visszamosolyogni ránk. Ezért dolgozunk minden nap megalkuvás nélkül.

Airport Hotel Budapest **** superior

Airport Hotel Budapest **** superior

A legmodernebb technikával felszerelt, légkondicionált konferenciatermeink ideális helyszínül szolgálhatnak 20-200 fõs üzleti találkozók, konferenciák vagy akár esküvõk lebonyolításához. Szállodánkban minden technikai felszerelés megtalálható, amire egy rendezvény során szükség lehet: projektorok, számítógépek, szkenner, nyomtató, internet hozzáférés, fénymásoló és igény szerint akár titkári szolgáltatás is. 40 férõhelyes parkolóházzal valamint 500 férõhelyes parkoló áll vendégeink rendelkezésére. Ferihegyi 'fapados' Parkoló néven 2005 óta üzemelõ parkoló a szállodával egy üzemeltetési egységet képez, melyben egyéb - a parkoló gépjármûvek kiszolgálásához kapcsolódó - szolgáltatást (ingyenes reptéri transzfer, autómosó és autókozmetika) is nyújtunk. Szállóvendégeink részére térítésmentesen biztosítunk õrzött, kamerával megfigyelt kültéri parkolóhelyet. A hotel non-stop éttermében alkalom nyílik akár gyors üzleti ebédek akár elegáns vacsorák vagy csoportok étkeztetésének lebonyolítására. 150 férõhelyes belsõ étteremben és 50 fõs teraszon - a nap 24 órájában - nemzetközileg elismert Chef gondoskodik a kiváló hazai és nemzetközi ételek felszolgálásáról.

Alabárdos étterem

Alabárdos étterem

Az Alabárdos Étterem és Söröző három évtized alatt számos színvonalas rendezvénynek adott otthont. Minden egyes rendezvény kapcsán szívesen vesszük figyelembe az egyéni igényeket. A végleges menüt előzetes egyeztetés után az igények ismeretében (étel, ital, exkluzív teríték - Herendi porcelán - látványkonyha, stb.) ajánljuk ki.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő-központ

Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő-központ

Az Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő-központban egy helyen tudod megoldani az esküvőn felmerülő összes feladatot: - szállás biztosítása vendégeitek számára, - helyszíni esküvő, romantikus szabadtéren vagy elegáns eskető termünkben, - állófogadás az érkező vendégeknek- színvonalas vacsora 50-250 fő részvételével, - vacsoramenük széles választéka, - műtermi és kültéri fotózás, videózás. Várjuk szeretettel minden érdeklődőnket!

Ambrózia panzió

Ambrózia panzió

Bármilyen jellegû családi, baráti összejövetel meghitt, és színvonalas, lebonyolítását vállaljuk, mint például: - eljegyzések, - házassági évfordulók, - születésnapok, - névnapok, - keresztelők, - bérmálkozások, - ballagások, - diploma átadás utáni ünnepségek, stb.

Amurato apartmanház

Amurato apartmanház

Rendezvény- és konferencia központunk a nemzetközileg elismert fürdőváros, Zalakaros legcsodálatosabb részén, város legmagasabb pontján, a Szent Orbán úton, a városka neves szőlőtermő részén található, a központtól 2 km-re. A lenyűgöző panoráma, és a nyugalmat, harmóniát árasztó exkluzív környezet kiváló helyszínt biztosítanak üzleti megbeszélések, tárgyalások, konferenciák, workshopok, tréningek, kiállítások, különböző céges rendezvények illetve családi-baráti összejövetelek lebonyolításához.

Andezit hotel és rendezvényhelyszín

Andezit hotel és rendezvényhelyszín

Bér Nógrád megye egyik legszebb fekvésű falucskája. A települést körülölelő dombok tetejének egyikén 7,5 hektáros gyönyörű parkban helyezkedik el a 100 férőhelyes vadászkastély, amely szolgáltatásaival és kényelmével már megnyitásának pillanatában óriási népszerűségre tett szert, nem csak a pihenni vágyó családok, hanem a konferenciákat, találkozókat rendezők körében is. Minden korosztály megtalálhatja ezen a helyen mindazt, ami a kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz szükséges. A parkban kialakított szabadtéri szalonnasütő helyek mellett található a vendégek körében igen népszerű, régi időket idéző krumplisütő. Egy kupica béri pálinka, szalonna, héjában sült krumpli, vöröshagyma és mellé egy korsó sör, vagy jóféle borocska az ínyenceknek is maradandó élményt nyújt.

Andrássy kúria

Andrássy kúria

A hotel a környéken egyedülálló rendezvénykapacitással rendelkezik: 100 fős konferenciaterme és kisebb különtermei a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelve várják a céges és családi rendezvényeket. Parkja, télikertje és grillterasza ideális helyszín lehet csapatépítő tréningeknek, esküvőknek.

Anna Grand Hotel

Anna Grand Hotel

Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el az Anna Grand Hotel**** Wine &Vital, melynek 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja a vendégek kényelmét. A szálloda régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy családi összejövetel lebonyolítására egyaránt alkalmas, klasszikus eleganciájával Balatonfüred reformkori városrészének impozáns, meghatározó épületegyüttese. A hotel étterme a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek és a vendéglátás jövőképét felvillantó merész a?la carte megoldásoknak.

Hirdetés
Aqua Therm hotel

Aqua Therm hotel

Válassza évzáró céges rendezvényük helyszínéül szállodánkat, ahol nemcsak pihenésre, hanem önfeledt szórakozásra is lehetősége van! Ajánlatunk elsősorban min. 8-10, max. 30-40 (utóbbi nagyjából a teljes házat jelenti, mely esetén további kedvezményeket tudunk nyújtani!) fős csoportokra vonatkoznak, de lehetőség van csomagjainkkal kollégáit ajándékutalvány formájában jutalmazni! Tartsa nálunk céges rendezvényét, csapatépítő tréningjét, vagy akár családi és/vagy baráti összejövetelét!

Arany Bárány hotel

Arany Bárány hotel

Arany Bárány Hotel*** Miként a rendjelek között az 1429-ben alapított Aranygyapjas-rend a legelőkelőbb - a fogadók közül is csak a legelőkelőbbeket nevezték ARANY BÁRÁNY -nak. Ezt a nevet kapta városunk, Zalaegerszeg legrégibb fogadója, amelyet 1750 és 1760 között építtetett a város akkori földesura, a veszprémi püspök.1755-től 'Zala Egerszeg' mezővárosa földesurától a fogadót bérbe vette, és a megyeszékhellyé alakuló településen egyre keresettebb fogadó a város bevételeit jelentősen gyarapította. De az urbanizáció és a társadalmi élet fellendülése folytán megnövekedett forgalmat a régi épület többszöri bővítése ellenére mind nehezebben tudta ellátni. Ezért a régi püspöki fogadót lebontották és helyén épült fel 1894-ben ma is látható formájában az új kétemeletes épület. 30 szobája és vendéglője a kor legmagasabb színvonalán állt, a társasági rendezvények többségét a rövid idő alatt híressé vált első emeleti dísztermében (a mai Télikertben) tartották. A szállodát 1965-ben egy új szárnnyal bővítették. Jelenleg ebben a részben található a szobák nagy része. Folyamatos felújítás mellett 2012-ben kezdődött a beruházás, melynek keretében az udvari új épületrészben wellness és fitness-részleg került kialakításra.

Arany Szarvas fogadó

Arany Szarvas fogadó

A földszinten 90 fő befogadására lebonyolítására alkalmas klimatizált, elegáns berendezésű különterem található. - konferenciák, - üzleti találkozók, - esküvők, - bálok, - ballagások, - keresztelők, - rendezvények. Romantikus középkori hajóbelsőt idéző éttermünk a Captain Drake's Pub, üzleti találkozók, családi rendezvények, kellemes vacsorák ideális helyszíne. Változatos kínálattal, a nemzetközi és a magyaros konyha ételkülönlegességeivel, steakspecialitásokkal várja Kedves Vendégeit. Hétvégente élőzene. Különtermünk 90 fő befogadására - konferenciák, üzleti találkozók, esküvők, rendezvények lebonyolítására vehető igénybe. 120 fős kerthelyiségünk , szép kilátással tavasztól - őszig várja Kedves Vendégeit !

Aranyhomok

Aranyhomok

Szállodánk, az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel Kecskemét szívében, az ország egyik legszebb főterén, 5 különböző felekezetű templom ölelésében található. Nálunk eltöltött pihenése egyedülálló látvánnyal egészülhet ki, mivel felújított szobáinkból, erkélyeinkről csodás panoráma nyílik a történelmi belvárosra. Családi pihenést, céges rendezvényt, esküvőt vagy születésnapi ünneplést tervez? Bízza ránk a részleteket, széleskörű szolgáltatásainkkal, kollégáink szakértelmével állunk szíves rendelkezésére! Business-City Hotel Kecskemét belvárosában Szállodánk Kecskemét történelmi belvárosában helyezkedik el, az ország egyik legszebb főterére nyíló kilátással várja az üzleti utazókat, a családdal érkezőket, a pihenésre és feltöltődésre vágyókat. Konferencia termeink alkalmasak kisebb családi, baráti rendezvények megszervezésére, vagy nagyobb céges konferenciák lebonyolítására egyaránt, mindemellett személyre szabott megoldásokkal segítjük a szervezés folyamatát. Üzleti útját pihentető pillanatokkal egészítené ki? Wellness részlegünk kifejezetten business-lazító csomagot is kínál vendégeinek, amellyel garantált a kikapcsolódás és a feltöltődés.

Aranykacsa étterem

Aranykacsa étterem

Aranykacsa Étterem - Pécs. A színvonalas vendéglátás egyik patináns pécsi ékköve kíváló minőségű, egészséges ételekkel és finom italokkal, koktélokkal várja kedves vendégeit. Legyen szó napi étkeztetésről vagy állófogadásról, esküvőről vagy más rendezvényről!

Azúr hotel

Azúr hotel

A termek változatos nagysága, variálhatósága és modern technikai felszereltsége lehetővé teszi a rendezvények széles palettájának lebonyolítását, a kis létszámú tréningektől akár a 700 fős bankett rendezvényekig. A szálloda tágas terei a konferenciákhoz kapcsolódó kiállítások lebonyolítására is alkalmasak. 300 és 200 fős konferenciatermeink (összenyitva 550 fő), az étteremmel bővítve 1000 fő befogadására is alkalmasak. A 4 standard tolmácsfülke és mobil tolmácsfülke lehetővé teszi nemzetközi rendezvények lebonyolítását. A különböző méretű szekciótermek (30, 40, 60 és 120 fős) a konferenciák résztvevőinek számához igazíthatóak. A hotel egész területén többnyelvű kiszolgálást biztosítunk.

Balneo hotel

Balneo hotel

Rendezvények, konferenciák, tréningek, vállalati és családi partik, bemutatók, megbeszélések, esküvők, és egyéb programok lebonyolítására összesen 9 terem van összesen 180-230 férőhellyel. A 7-8-9. számú termek egybenyithatóak és külön is használhatóak. A színvonalas rendezvények megtartásához a szükséges feltételeket a szálloda biztosítja. A Balneo Hotel Zsori Thermal &Wellness a szolgáltatásait 20-200 személyes rendezvényekre egyedi árral ajánlja. A szálloda minden szempontból kiválóan alkalmas a rendezvények lebonyolítására.

Baranya hotel

Baranya hotel

Szállodánk már több mint egy évszázada várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat Magyarország egyik legismertebb fürdőhelyén, Harkány szívében. Az Ambrózia szárnyban található a 60 főt befogadó konferenciaterem, ami termékbemutatók, továbbképzések, meetingek és egyéb rendezvények lebonyolítására alkalmas.

Tuti menü